Banner 980x90

"Tenax" handbolisti gūst uzvaru Baltijas līgas pirmajā spēlē

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Latvijas komanda Dobeles "Tenax" sestdien, 26.septembrī, iesāka jauno Baltijas handbola līgas sezonu.

Valsts čempioni "Tenax" ar rezultātu 33:32 (14:18) savā laukumā sīvā cīņā apspēlēja Baltkrievijas vienību Brestas "Meškov 2". Pa sešiem vārtiem uzvarētājiem guva Toms Lielais, Andis Ērmanis un Oskars Arājs.

Turpinājumā svētdien "Tenax" uzņems citu Baltkrievijas vienību Minskas "Vitjaz". Ar šo komandu Dobeles handbolisti divreiz pērn tikās Baltijas līgas Izaicinājuma kausā, divreiz uzvarot - pirmajā mačā "Tenax" bija pārāki sīvā cīņā ar 31:29, savukārt otrajā mačā izrēķinājās ar baltkrieviem 51:30.

Šogad Baltijas handbola līgā piedalās 12 komandas, kas sadalītas divās apakšgrupās. Pēc divu apļu turnīra katras grupas četras labākās komandas kvalificēsies ceturtdaļfinālam, bet tā uzvarētāji iekļūs "Final Four".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)