Banner 980x90

Anastasija Bakaite iegūst trešo vietu Eiropas šotokan karatē čempionātā Vācija!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
No 1. līdz 3.aprīlīm Vācijas pilsētā Nirnbergā notika sestais SKDUN Eiropas šotokan karatē čempionāts, kurā šogad piedalījās 900 sportisti no 20 valstīm. Latvijas izlasi pārstāvēja 12 sportisti.

Dobeles novada karatē klubu "Ippon" pārstāvēja divi sportisti – Anastasija Bakaite un Haralds Ikvilds, kuri ar savu neatlaidīgo darbu treniņos un labiem rezultātiem sacensībās pirmo reizi ieguva iespēju piedalīties Eiropas mēroga sacensībās. Anastasija piedalījās kata (vingrinājumu komplekss) un kumite (cīņa ar pretinieku) disciplīnās, bet Haralds tikai kumite disciplīnā. Pirmā uz tatami (cīņas laukumu) kāpa Anastasija, un kata disciplīnā, 16 cilvēku konkurencē, izcīnīja godalgoto 3.vietu!

Kumite disciplīnā diemžēl abiem Dobeles novada sportistiem zaudējumi – Anastasija un Haralds uzvarēja pa vienai cīņai un zaudēja ceturdaļfinālos.

Šī bija pirmā reize, kad kluba sportisti izbrauc uz tik liela mēroga sacensībām, bija jūtams uztraukums, tāpēc iespējams nesanāca viss ko vēlējāmies, bet sportisti saprata to, ka jātrenējas vēl vairāk un cītīgāk. Lielu paldies sakām Dobeles novada domei par sportistu finansiālu atbalstu, kas deva šo lielisko iespēju piedalīties Eiropas šotokan karatē čempionātā! Brauciena laikā tika organizētas ekskursijas pa Vācijas pilsētu Nirnbergu un Polijas pilsētu Vroclavu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)