Banner 980x90

Dobeles karatisti apmeklē pasaules čempiona Wayne Otto vadīto sporta karatē semināru!

17. un 18. oktobrī Lietuvas pilsētā Šauļos jau ceturto gadu notika sporta karatē seminārs deviņkārtējā eiropas un pasaules čempionātu uzvarētāja Wayne Otto vadībā.

Šo semināru pirmo reizi apmeklēja arī Dobeles karatē kluba "Ippon" 6 sportisti kopā ar treneri. Semināra laikā tika parādīti daudz dažādi vingrinājumi un tehnikas ,kas karatistiem noderēs sacensības.

Seminārā piedalījās sportisti no Lietuvas un Latvijas. Wayne Otto ir 5 dana( meistarības pakape) īpašnieks ,deviņkārtējais pasaules un eiropas čempions ,Anglijas karatē izlases treneris.2001 gada Wayne Otto tika iekļauts ginesa rekordu grāmatā ,ka arī par sportiskiem panākumiem viņu apbalvoja Anglijas karaliene.

Dobeles karatē klubu "Ippon" semināra pārstāvēja Jānis un Kaspars Latveri,Anastasija Bakaite ,Haralds Ikvilds,Artis Berķis un Antons Maļavkins.Sezonas turpinājumā sportistus gaida sacensības Tukumā un Jelgavā ,ka arī ir paredzēts apmeklēt vel divus seminārus Rīgā un Tallinā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)