Banner 980x90

Abāšins: Vētras radīto postījumu dēļ apdrošinātājiem pieteiktas atlīdzības kopumā miljona eiro apmērā

Rīga, 26.jūn., LETA. Vētras, kas Latviju skāra jūnija pirmajā pusē, radīto postījumu dēļ apdrošinātājiem pieteiktas atlīdzības kopumā miljona eiro apmērā, trešdien intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta Panorāma" sacīja Latvijas Apdrošinātāju asociācijas prezidents Jānis Abāšins.

Vienlaikus viņš atzīmēja, ka šāds pieteikto prasību apmērs tirgum kopumā nav daudz. "Individuāli, iespējams, kādam ļoti sāp, bet uz tirgu kopumā tas nav daudz," pauda Abāšins.

Tāpat viņš norādīja, ka vētrā vairāk cieta, piemēram, siltumnīcas, kuras ir grūti apdrošināt. "Vairāk cieta tie īpašumi, kurus ir grūtāk apdrošināt, piemēram, siltumnīcas, plēves būves, lecektis un tamlīdzīgi," minēja asociācijas vadītājs.

Jau ziņots, ka Latvijā 11.jūnijā plosījās stiprs negaiss, kā arī krita lieli krusas graudi, kuru diametrs vietām sasniedza pat piecus centimetrus. Vējš lielākos postījumus radīja Tukumā un tā apkaimē, kur, iespējams, pāri brāzās virpuļviesulis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)