Banner 980x90

"Agrotirdzniecības kompānija" Tērvetes novadā teju dubultojusi apgrozījumu

Jelgava, 9.maijs, LETA. Tērvetes novada Augstkalnē reģistrētās SIA "Agrotirdzniecības kompānija" apgrozījums 2016.gadā sasniedzis 3,609 miljonus eiro, kas ir par 91% vairāk nekā pirms gada, savukārt peļņa augusi par teju 71%, sasniedzot 70 822 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

2015.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 1,887 miljoni eiro, bet peļņa 41 538 eiro.

Šogad, vēl vairāk sadalot reģionālos riskus, attīstot jaunu valstu tirgus un jaunus produktus, uzņēmums plāno sasniegt 4,5 miljonu eiro apgrozījumu. Tāpat paredzēts paaugstināt uzņēmuma darbības efektivitāti.

Uzņēmuma pamatdarbība ir rapša un graudu iepirkšana, bet tas nodarbojas arī ar citas lauksaimniecības produkcijas importu un eksportu.

1996.gadā dibinātās SIA "Agrotirdzniecības kompānija" vienīgais īpašnieks ir Andrejs Samohvalovs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)