Banner 980x90

Aizvadītajā nedēļā pēc pamatkapitāla lielākie reģistrētie uzņēmumi bija SIA "Holdings 8" un AS "AJ Power Gas"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Pagājušajā nedēļā Uzņēmumu reģistrā (UR) pēc pamatkapitāla lielākie reģistrētie uzņēmumi bija SIA "Holdings 8" un AS "AJ Power Gas", kuru katra pamatkapitāls ir 35 000 eiro, informē UR.

SIA "Firmas.lv" dati liecina, ka SIA "Holdings 8" ir reģistrēts 2017.gada 8.februārī un tā pamatkapitāls ir 35 000 eiro. Kompānijas vienīgais valdes loceklis ir Ivars Grošus. 100% "Holdings 8" kapitāldaļu pieder kravu pārvadājumu pa Eiropas autoceļiem, kā arī kokmateriālu pārvadājumu pakalpojumu nodrošinātajam SIA "Rextar Logistic", kura 100% īpašnieks ir Guntars Grīnbergs. Grīnbergam pieder 50% kapitāldaļu vēl vienā uzņēmumā - SIA "LKWanderer", kas nodarbojas ar datoriekārtu darbības pārvaldīšanu.

Otrs pēc pamatkapitāla lielākais reģistrētais uzņēmums aizvadītajā nedēļā bija SIA "Ventclean", kurš reģistrēts 6.februārī un kura pamatkapitāls ir 26 000 eiro. Kompānijas valdes priekšsēdētājs ir Mārcis Ceijers. 100% SIA "Ventclean" pieder SIA "Spiediens", kura vienīgais īpašnieks un valdes loceklis ir Ceijers.

Tāpat pagājušajā nedēļā, 9.februārī, reģistrēts SIA "Linemedia", kura pamatkapitāls ir 20 000 eiro un kurš uz pusēm pieder diviem Ukrainas pilsoņiem. Pagājušajā nedēļā, 7.februārī reģistrēts arī "Damax Solutions", kuru apmaksātais pamatkapitāls ir 10 000 eiro. Kompānijas 100% kapitāldaļu īpašnieks ir Maksims Dribeņecs, kurš ir arī kompānijas valdes priekšsēdētājs.

Pagājušajā nedēļā uzņēmumu reģistrā un komercreģistrā reģistrēti 239 jauni subjekti, kas ir par 31 subjektu vairāk nekā pirms nedēļas.

No kopējā skaita visvairāk jeb 209 bija sabiedrības ar ierobežotu atbildību un 26 individuālie komersanti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)