Banner 980x90

Ar pasakas modināšanu Tērvetē atklās tūrisma sezonu

Jelgava, 10.maijs, LETA. Sestdien, 13.maijā, Tērvetes dabas parkā norisināsies vasaras sezonas atklāšanas svētki "Pasakas modināšana", aģentūru LETA informēja Tērvetes Tūrisma informācijas centra vadītāja Ilona Līduma.

Plkst.12 Rūķu pilsētā Čiekurē uzstāsies Augstkalnes vidusskolas mazie un lielie dejotāji, savukārt plkst.13 parka Atrakciju laukuma estrādē paredzēta krāšņa pasaku dziesmu spēle, kuru vadīs tautā iemīļotais aktieris Jānis Skanis, iejūtoties pasaku stāstnieka lomā.

"Koncerta apmeklētāji varēs sastapties ar dažādiem pasaku tēliem - gan tiem, kas vēl joprojām ir vismīļākie mammām, tētiem un omītēm, gan tiem, kas redzami pasaulslavenās multfilmās mūsdienās," pauda Līduma.

Otro sezonu Tērvetes apmeklētājus aicina parkam blakus esošā Tauriņu māja, kurā iespējams sajusties kā tropos un uzzināt daudz jauna par dažādu krāsu, formu un izmēru taureņiem.

Ieeja pasākumos parkā - bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)