Banner 980x90

Aucē runās par tējas nozīmi un gatavošanu

Kūpoša, smaržīga tējas tase ir viena no tīkamākajām lietām ziemas tumšajos vakaros. Tieši tāpēc ceturtdien, 29.janvārī, plkst.18, Auces novada kultūras centrs ielūdz ikvienu uz tējai veltītu pēcpusdienu, lai vairāk iepazītu tējas pasauli, apgūtu tējas gatavošanas metodes un trauku piemērotību.

Pieredzējušā tējas meistara Andra Purviņa vadībā tējas baudīšana kļūs par īstu teatralizētu notikumu, deju ar brīnišķīgu horeogrāfiju. Dažas no degustācijai piedāvātajām tējām būs iespējams arī iegādāties, pilsētas informācijas portāls Dobele24.lv uzzināja Auces novada pašvaldībā.

Ieeja - divi eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)