Banner 980x90

Auces novada domes vadība saglabā amatus

Jelgava, 21.jūn., LETA. Šodien par Auces novada domes priekšsēdētāju pārvēlēts Gints Kaminskis (LZS), bet par vietnieci - Vija Keršus (LZS), aģentūru LETA informēja novada vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs Jānis Bensons.

Uz sēdes sākumu nebija ieradies viens deputāts, tāpēc balsojumā par Kaminiski piedalījās 14 deputāti, un visi atbalstīja viņu amatā.

Savukārt vēlāk iztrūkstošais deputāts domes sēdei pievienojās, piedaloties balsojumā par Keršus. Arī viņa saņēma simtprocentīgu atbalstu.

Jau vēstīts, ka pašvaldību vēlēšanās Auces novadā pārliecinoši uzvarējusi ilggadējā mēra Ginta Kaminska pārstāvēta Latvijas Zemnieku savienība, iegūstot 12 mandātus. Savukārt nacionālā apvienība "Visu Latvijai"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" domē pārstāvēta ar trim deputātiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)