Banner 980x90

Auces novadā par mēģinājumu noslepkavot ar cirvi aizturēts piecreiz tiesāts vīrietis

Rīga, 13.marts, LETA. Pagājušās nedēļas nogalē Auces novadā par slepkavības mēģinājumu, nodarot miesas bojājumus ar cirvi, aizturēts piecreiz tiesāts vīrietis, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Ieva Sietniece.

8.martā, pirms pusnakts, policija saņēmusi informāciju, ka kādā privātmājā Auces novadā ar cirvi nodarīti miesas bojājumi 1963.gadā dzimušam vīrietim. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Notikuma vietā policisti aizturējuši aizdomās turēto personu - 1987.gadā dzimušu vīrieti. Noskaidrots, ka kopīgas alkohola lietošanas laikā starp vairākām personām bija izcēlies strīds, kura laikā aizdomās turētais vīrietis uzbrucis ar cirvi mājas saimniekam. Aizturētais ir jau piecas reizes tiesāts par citu noziedzīgu nodarījumu izdarīšanu.

Par slepkavības mēģinājumu policijā ir sākts kriminālprocess. Tiesa vīrietim piemērojusi drošības līdzekli - apcietinājumu. Izmeklēšanas laikā tiks pārbaudīta vīrieša saistība arī ar citiem noziedzīgiem nodarījumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)