Banner 980x90

Auklīšu kursi sniedz noderīgas zināšanas

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Bērnu auklēšana ir ļoti atbildīga profesija, kas pieprasa atbilstošas zināšanas un prasmes par bērnu attīstību. Lai tās būtu pieejamas ikvienam, tiek piedāvāti auklīšu kursi.

Auklīte ieņem būtisku lomu bērna attīstībā
Katrs no mums kādreiz ir pieskatījis mazu bērnu un zina, cik liela nozīme ir pieredzes un zināšanu apkopojumam, kas bērnam tiek sniegts. Šī pieredze nodrošina cilvēka turpmāku attīstību, taču tās nodošana nebūt nav vienīgais auklītes pienākums. Auklītei jārūpējas arī par bērna labsajūtu un veselību, kā arī jāprot sniegt pirmo palīdzību, ja tas ir nepieciešams. Auklīšu kursi Latvijā tiek piedāvāti vairākās mācību iestādēs un centros, taču svarīgi izvēlēties kursus, kas ir atbilstoši sertificēti un sniedz nepieciešamās zināšanas.

Interesē kvalitatīvi auklīšu kursi?
Bērna auklēšana sevī ietver dažādas darbības: auklei jāprot sabalansēt bērna dienas režīmu, piepildot to ar attīstošām rotaļām, pilnvērtīgām maltītēm un citām nodarbēm. Attiecīgās prasmes apgūt piedāvā Latvijas Tālmācības profesionālā centra auklīšu kursi. Ar šo kursu palīdzību 12 mēnešu laikā vari iegūt 3. profesionālās kvalifikācijas līmeņa sertifikātu bērnu aprūpē, apgūstot
- pedagoģijas un psiholoģijas pamatus;
- etiķeti;
- rotaļlietu izgatavošanu un bērna brīvā laika organizēšanu;
- higiēnu un veselības mācību, kā arī daudzus citus tematus.

Pēc šo kursu apguves varēsi darboties attiecīgajā nozarē – Tev būs nepieciešamās zināšanas un izglītības apliecinājums.

Latvijas Tālmācības profesionālais centrs – vieta, kur ātri un ērti apgūt vēlamo profesiju
Ja pēc vidējās izglītības iegūšanas nevēlies vairākus gadus pavadīt augstskolas solā, Latvijas Tālmācības profesionālais centrs (LTPC) piedāvā alternatīvu. Šeit dažādas izglītības programmas (sociālais darbs, floristika, multimediju dizains, programmēšana un citas) var tikt apgūtas 7 līdz 15 mēnešu laikā, turklāt tālmācībā, tādējādi izglītības iegūšana ir pieejama jebkurā laikā un vietā. LTPC izmanto modernākās mācību metodes un risinājumus:
- mācību materiāli pieejami elektroniski un atbalsta gan Apple, gan Android iekārtas;
- tiek rīkoti vebināri jeb lekcijas tiešsaistē;
- ar Skype palīdzību studenti var sazināties ar pasniedzējiem, lai pārrunātu ar mācībām saistītus tematus.

Gribi iegūt profesiju ar tālmācības palīdzību? Meklē, kur pieejami auklīšu kursi? Tādā gadījumā Latvijas Tālmācības profesionālais centrs Tev spēs palīdzēt. Ielūkojies šīs iestādes piedāvājumā, apmeklējot mājaslapu ltpc.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)