Banner 980x90

Brīvdienas sāksies ar vētru un pērkona lietusgāzēm, bet turpināsies ar sauli

Foto: Ieva Čīka/ LETA
Foto: Ieva Čīka/ LETA

Šīs brīvdienas Latvijā sāksies ar vētras stipruma vēju un pērkona lietusgāzēm, kas vietām būs stipras, taču jau svētdien, 19.jūnijā laika apstākļi būtiski mainīsies, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Vēja brāzmas, kas spēkā sāka pieņemties piektdienas vakarā un naktī, turpināsies arī no rīta, piekrastē sasniedzot ātrumu līdz 25 metriem sekundē. Stipro vēju pavadīs arī pērkona lietusgāzes.

Vakarpusē vējš pamazām pierims un arī nokrišņi mitēsies.

Svētdien laika apstākļi būtiski uzlabosies - spīdēs saule un īslaicīgi nokrišņi gaidāmi vairs tikai atsevišķos rajonos.

Šodien maksimālā gaisa temperatūra būs ap plus 20, plus 23 grādiem, savukārt svētdien kļūs siltāks - pēcpusdienā gaiss dienvidaustrumos iesils līdz plus 24, plus 25 grādiem. Pārējā Latvijā būs par kādu grādu zemāka temperatūra, savukārt jūras piekrastē - ap plus 16, plus 18 grādiem.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)