Banner 980x90

Brīvības ielas posmu un Liepājas šoseju Dobelē par vairāk nekā pusmiljonu eiro rekonstruēs "Saldus ceļinieks"

Jelgava, 10.apr., LETA. Dobeles novada pašvaldība parakstījusi 568 657 eiro vērto līgumu ar SIA "Saldus ceļinieks" par Brīvības ielas posma un Liepājas šosejas seguma atjaunošanu, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Saskaņā ar līguma noteikumiem paredzēts atjaunot ielu segumu Brīvības ielas posmā no Bērzes upes tilta līdz Rūpniecības ielai un Liepājas šosejā līdz pilsētas robežai. Darbus ielu seguma atjaunošanai sāks jau pēc Lieldienām.

Brīvības ielas posmā tiks veikta ielas virskārtas izlīdzināšana un apmaļu nomaiņa, savukārt Liepājas šosejā līdz pilsētas robežai tiks atjaunots segums, kas lielās satiksmes intensitātes rezultātā ir stipri nolietojies.

Dobeles novada domes priekšsēdētājs Andrejs Spridzāns (ZZS), parakstot īgumu, izteicis pārliecību, ka konkursa uzvarētāji paveiks darbus kvalitatīvi un noteiktajā termiņā, jo tuvojas svētku laiks, kad pilsētu apmeklēs viesi no tuvākām un tālākām vietām, un ir svarīgi pilsētu sakārtot. Spridzāns uzsvēris, ka ir jāpārdomā darbu organizācija, lai iedzīvotājiem un pilsētas viesiem pēc iespējas mazāk būtu jāsaskaras ar neērtībām.

Būvnieki skaidrojuši, ka darbu laikā paredzēti lokāli satiksmes ierobežojumi, bet iespēju robežās tiks darīts viss, lai pēc iespējas mazāk apgrūtinātu satiksmes plūsmu. Remontdarbu veikšanas laikā tiks izvietoti luksofori un ceļa zīmes ar norādēm, par ko uzņēmēji un iedzīvotāji tiks savlaicīgi brīdināti.

Jau vēstīts, ka iepriekš pašvaldība pagarinājusi būvnieku pieteikšanās termiņu iepirkumā, atbildot uz ieinteresēto būvnieku jautājumiem un grozot iepirkuma nolikumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)