Banner 980x90

Divi jaunievēlētie Dobeles novada domes deputāti noliek mandātus par labu darbam pagastu pārvaldēs

Jelgava, 29.jūn., LETA. Divi jaunievēlētie Dobeles novada domes deputāti šodien nolikuši deputāta mandātus, izvēloties turpināt darbu pagastu pārvaldēs, aģentūra LETA uzzināja domē.

Dome šodien lēmusi par deputāta pilnvaru izbeigšanu pirms laika Bikstu un Zebrenes pagastu pārvalžu vadītājai Irēnai Dabrai (ZZS), kā arī Jaunbērzes pagasta pārvaldes vadītājam Raimondam Sīpolam (V).

"Vienotības" sarakstā iespējamā deputāta kandidāte ir ārsta palīdze Sanita Olševska, kura palika "pirmā aiz svītras", savukārt Dabras vietā varētu stāties Bērzes pagasta pārvaldes vadītājs Juris Kronbergs (ZZS).

Dobeles novada vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Velta Lagzdiņa aģentūru LETA informēja, ka iespējamie kandidāti vēl nav uzrunāti, jo jāsaņem domes lēmums. Visdrīzāk, jauno deputātu pilnvaras tiks apstiprinātas nākamajā domes sēdē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)