Banner 980x90

Dobelē jauno gadu sagaidīs ar uguns šovu un suņu paraugdemonstrējumiem

Jelgava, 20.dec., LETA. 31.decembrī no plkst.22 Dobeles vēsturiskajā Tirgus laukumā gadu mijas un Latvijas simtgades sagaidīšanas programmā paredzēti suņu paraugdemonstrējumi un uguns šovs, aģentūru LETA informēja Dobeles kultūras nama kultūras darba menedžere Sandra Ķiņķere.

No plkst.22 interesenti varēs piedalīties aktivitātēs kopā ar Jelgavas Jaunā teātra aktieriem un diskžokeju Viktoru Rozi. Savukārt vēlāk par godu 2018. - Dzeltenās zemes suņa – gadam paredzēti kinologu paraugdemonstrējumi suņu dresūrā un uzdevumu pildīšanā.

Laukumā darbosies "Momenbox" foto automāts, bet pusstundu pirms pusnakts notiks uguns entuziastu "Fire Spirit" uguns šovs - žonglēšana ar degošām lāpām, dejas ar uguns vēdekļiem.

Īsi pirms pusnakts varēs noklausīties Dobeles novada domes priekšsēdētāja Andreja Spridzāna (ZZS) uzrunu svētku uzrunu, bet pusnaktī būs uguņošana mūzikas pavadījumā. Pēc uguņošanas Tirgus laukumā notiks dejas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)