Banner 980x90

Dobelē pieprasītas "Bikstu Dālderu" zemenes

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Mūsdienās, kad brīžiem šķiet, ka vairumam uzņēmēju pirmajā vietā ir tikai un vienīgi peļņas apmēri, ir patīkami dzirdēt kādu sakām – mūsu filozofija ir sniegt saviem klientiem tikai to labāko.

Ingrīda Kumicka, ja nespēj sniegt klientiem labāko, nepārdod izaudzēto vispār, pilsētas informācijas portāls Bauska24.lv noskaidroja laikrakstā Zemgale. Tāda lūk ir Bikstu pagasta "Dālderu" saimnieces pārliecība.

Daudzi tuvākas un tālākas apkaimes iedzīvotāji zina – pienākot zemeņu laikam, gardās ogas droši var meklēt tieši šajā saimniecībā. Šogad ceļu uz Bikstiem mēroja arī ļaudis, kuri vēlējās iegādāties kādu vērtīgās stēvijas stādu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)