Banner 980x90

Dobelē viesosies Iveta Grigule

Eiropas Parlamenta (EP) Informācijas birojs turpina iepazīšanās tūri ar astoņiem jaunievēlētajiem EP deputātiem no Latvijas, likumdošanas aktualitātēm un jauno darba kārtību, kā arī jauniešu iespējām Eiropā. 20.februārī - EP deputātes Ivetas Grigules vizīte Dobelē.

Tiekoties vecāko klašu skolēniem deputāte stāstīs par politiķa karjeru un dalīsies profesionālajās prasmēs - kā veiksmīgi publiski uzstāties, meklēt sabiedrotos un pārvarēt satraukumu. Savukārt Dobeles Centrālajā bibliotēkā iespējama tikšanās ar interesentiem - deputāte iepazīstinās ar savu darbu Ārlietu komitejā un jaunākajiem likumdošanas jautājumiem, pilsētas informācijas portālam Dobele24.lv ziņo EP Informācias birojs.

Dobeles Centrālajā bibliotēka tikšanās notiks plkst.14. Pasākuma ietvaros tiks stāstīts par EP jauno sastāvu pēc vēlēšanām un EP jauno darba kārtību. EP deputāte Grigule skaidros savu darbu EP un aktualitātes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)