Banner 980x90

Dobeles karatē kluba "Ippon" sportisti gada noslēgumā piedalās "Ziemassvētku kausā"

Noslēdzot veiksmīgi iesākto sezonu, Dobeles karatē kluba "Ippon" sportisti sestdien, 19.decembrī, piedalījās karatē sacensībās "Ziemassvētku kauss", kas notika Rīgā.

Klubu pārstāvēja 42 sportisti, kas piedalījās trīs dažādās disciplīnās – sumo, kata (vingrinājumu kompleksi), un kumite (cīņa ar pretinieku).

Sacensības pulcēja kopā 120 sportistus no Rīgas, Rēzeknes un Dobeles. Sacensības sākas ar sumo disciplīnu, kur Dobelnieki parādīja savas spējas iegūstot 14 zelta, sešas sudraba un 15 bronzas medaļas. Turpinājumā sportisti sacentās kata un kumite disciplīnās, kur tika izcīnītas trīs zelta, trīs sudraba un piecas bronzas medaļas.

Iespēja piedalīties sacensības bija dota gan iesācējiem, gan pieredzējušākiem sportistiem. Šogad konkurence bija ļoti liela, pretinieki bija labi sagatavoti, tāpēc cīņas bija interesantas, katrs varēja parādīt kā bija gatavojies.

"Man ir liels prieks, ka rezultātus uzrāda gan pieredzējušie sportisti, gan arī iesācēji, kas liecina, ka esam uz pareizā ceļa!", pēc sacensībām pastāstija kluba treneris Dmitrijs Varlamovs.

Pirmās vietas izcīnīja – Jānis Latvers, Kaspars Latvers, Normunds Vimba, Viktors Kasatkins, Matīss Zolners, Viktorija Utenkova, Artūrs Tarakanovs, Artūrs Zērviņš, Nils Maļinovskis, Renārs Pešiks, Haralds Ikvilds, Artūrs Ņikitins, Jānis Vinciuns, Artis Berķis un Anastasija Bakaite.

Otrās vietas izcīnīja – Sergejs Bakaite, Andrejs Juškevics, Regnārs Lambreksis, Daniils Drics, Rainers Mozulis, Timurs Krastiņš, Jānis Apinis, Antons Maļavkins.

Trešās vietas izcīnīja – Marks Bumfelds, Iļja Lukošu, Dmitrijs Utenkovs, Kristers Laukakmenis, Ralfs Kristiāns Plūme, Rūdis Eglītis, Alvis Grinbergs, Roberts Zīverts, Arvis Zīverts, Markuss Namsons, Roberts Apinis, Adrians Vincents Šukēvičs un Ralfs Sola.

Šīs sacensības bija pēdējās 2015.gada sezonā, kas "Ippon" sportistiem izvērtās ļoti laba un panākumiem bagāta. Karatisti piedalījās daudzās vietējās un starptautiskās karatē sacensībās, kurās tika izcīnītas daudz godalgotu vietu.

Šajā sezonā pirmo reizi kluba treneris Dobelē organizēja starptautiskas karatē sacensības "Ippon Cup 2015", kuras pulcēja ap 200 sportistu. Nakamajā gadā sportisti sāks gatavoties Eiropas karatē čempionātam, kas aprīlī notiks Vācijas pilsētā Nurnbergā.

Liels paldies par atbalstu kluba sportistiem un sportistu vecākiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)