Banner 980x90

Dobeles Kristīgās pamatskolas skolēni iepazīstas pašvaldības darbu

Foto: dobele.lv
Foto: dobele.lv

Pirmdien, 8. februārī, Dobeles novada pašvaldībā ciemojās devītās klases skolēni no Dobeles Kristīgās pamatskolas. Jauniešu apmeklējuma mērķis bija iepazīties ar pašvaldību un tās darbu.

Kā pilsētas informācijas portālu Dobele24.lv informēja Dobeles novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Jākobsone, skolēnus sagaidīja Administratīvās nodaļas vadītāja Irēna Eidmane.

Jaunieši tika iepazīstināti ar prezentāciju par Dobeles novadu, domes un administrācijas darbu. Pēc tam viņi uzdeva jautājumus par Dobeles pilsētas noformējumu un labiekārtošanas darbiem.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)