Banner 980x90

Dobeles novada domes priekšsēdētājs dodas vizītē uz Igauniju

23. un 24.februārī Dobeles novada domes priekšsēdētājs Andrejs Spridzāns un vecākā konsultante Dzintra Matisone pēc Igaunijas Rietumviru apgabala gubernatora Einara Vallbauma ielūguma piedalījās Igaunijas Republikas 96. gadadienas svinībās Rakverē, pilsētas informācijas portāls Dobele24.lv uzzināja Dobeles novada pašvaldībā.

Svētdienas, 23.februāra vakarā rīkoto pieņemšanu Rakveres teātrī kuplināja ap 500 lūgto viesu, tai skaitā Rietumviru apgabala uzņēmēji, iestāžu vadītāji, sabiedrisko organizāciju pārstāvji, kā arī apgabala administrācijas sadarbības partneri no Moldovas, Norvēģijas un Latvijas (Dobeles).

Līdzīgi kā tas notiek arī Dobelē, valsts svētku sarīkojumā tika apbalvoti cilvēki, kas ar savu darbu veicinājuši Rietumviru apgabala attīstību. Klātesošajiem bija iespēja izbaudīt koncertu kora un bajānistu ansambļa izpildījumā.

Savukārt, pirmdien, 24.februārī notika mītiņš un ziedu nolikšana pie Igaunijas neatkarības cīnītāju pieminekļa Rakverē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)