Banner 980x90

Dobeles novada pašvaldība izsludina projektu konkursu Jauniešu un jaunatnes biedrību programmā

Foto: dobele.lv
Foto: dobele.lv
Dobeles novada pašvaldības jauniešu un bērnu vasaras nometņu projekta fonda finansiālā atbalsta piešķiršanas komisija izsludina atklātu projektu konkursu finansiāla atbalsta saņemšanai Jauniešu un jaunatnes biedrību projektu programmā, pilsētas informācijas portāls Dobele24.lv uzzināja Dobeles novada pašvaldībā.

Pretendenti: Dobeles novada administratīvās teritorijas jaunieši, administratīvajā teritorijā reģistrētās jauniešu biedrības un nodibinājumi vai to vietējās nodaļas, jauniešu neformālās grupas.

Projekta realizēšanas laiks no 12.septembra līdz 18.decembrim.

Viena projekta maksimālā atbalstāmā summa ir līdz 600,00 eiro.

Projektus iesniedz gan papīra formātā, gan elektroniski e-pastā: izglitiba@dobele.lv laikā no tā publicēšanas brīža līdz 2016.gada 26.augusta plkst.16.00. Dobeles novada Izglītības pārvaldē Brīvības ielā 15, Dobelē.

Projektu pieteikumus aizpilda atbilstoši Dobeles novada pašvaldības jauniešu aktivitāšu un bērnu vasaras nometņu projekta fonda nolikumam un Pielikumam Nr.1

Informācijai:

Dobeles novada pašvaldības jauniešu un bērnu vasaras nometņu projekta fonda finansiālā atbalsta piešķiršanas komisijas priekšsēdētāja Līga Liepiņa  25495675

Ar Dobeles novada pašvaldības jauniešu aktivitāšu un bērnu vasaras nometņu projektu fonda nolikumu, pielikumiem un grozījumiem var iepazīties Dobeles novada Izglītības pārvaldes mājas lapā "www.dobelesizglitiba.lv", sadaļā dokumenti/pašvaldības normatīvie dokumenti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)