Banner 980x90

Dobeles novada pašvaldība pieņem dāvinājumā zemi ielas paplašināšanai

Jelgava, 4.dec., LETA. Dobeles novada pašvaldība pieņems dāvinājumā zemesgabalu Tērvetes ielā 55, lai rekonstruētu Hildas Vīkas ielu un uzlabotu piekļuvi Ķestermeža estrādei, lēmuši novada domes deputāti.

28 175 kvadrātmetrus plaša zemesgabala kadastrālā vērtība ir 16 996 eiro. Īpašums Tērvetes ielā 55 atrodas blakus pašvaldības īpašumam - Hildas Vīkas ielai -, līdz ar to, pārņemot īpašumu, pašvaldībai būs iespēja paplašināt minēto ielu, lai uzlabotu piekļuvi Ķestermeža estrādei.

Zemesgabala platība ir pietiekama, lai, ievērojot dāvinātājas lūgumu, izveidotu arī piemiņas zīmi māksliniecei un rakstniecei Hildai Vīkai.

Vienlaikus deputāti lēma nepieņemt dāvinājumā 0,45 hektāru plašu īpašumu "Rīti" Penkules pagastā - zemi, dzīvojamo māju un saimniecības ēku. Nekustamais īpašums, kura kadastrālā vērtība ir 6204 eiro, nav nepieciešams pašvaldībai funkciju veikšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)