Banner 980x90

Dobeles novada pašvaldība viesojas Lietuvā

Svētdien, 16.februārī, Dobeles novada pašvaldības pārstāvji devās pie oficiālajiem sadarbības partneriem Akmenē un Jonišķos, Lietuvā, lai pēc šo rajonu pašvaldību uzaicinājuma kopīgi atzīmētu Lietuvas Republikas proklamēšanas 96.gadadienu, pilsētas informācijas portālu Dobele24.lv infomēja Dobeles novada pašvaldības vecākā konsultante Dzintra Matisone.

Jonišķos Dobeles novada pašvaldību pārstāvēja domes priekšsēdētājs Andrejs Spridzāns un izpilddirektora vietnieks Gunārs Kurlovičs. Akmenes rajona pašvaldību apmeklēja domes priekšsēdētāja vietnieks Guntis Safranovičs un vecākā konsultante Dzintra Matisone.

Gan Akmenē, gan Jonišķos Lietuvas valsts svētku programmā bija iekļauta tikšanās pie rajona pašvaldības mēra, svētku dievkalpojums baznīcā, kā arī svētku koncerts.

Dobeles novada, Akmenes un Jonišķu rajonu pašvaldību amatpersonas pārrunāja virkni abpusēji aktuālus jautājumus, tai skaitā eiro ieviešanu Latvijā, pašvaldības struktūras īpatnības un pašvaldības budžeta veidošanu, izglītības jomas un infrastruktūras attīstības perspektīvas un iespējas savstarpēji sadarboties Eiropas Savienības fondu finansētos projektos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)