Banner 980x90

Dobeles novadā sakārtoti divu ceļu posmi

Foto: Dobele.lv
Foto: Dobele.lv

Piektdien, 6.novembrī, notika divu pašvaldībai piederošu ceļu posmu atklāšana, pilsētas informācijas portālam Dobele24.lv pavēstīja Dobeles novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Jākobsone.

Pasākumā  piedalījās būvnieki, pašvaldības amatpersonas un patiesā labuma guvēji – iedzīvotāji. Simbolisko lentu pārgrieza un svinīgo uzrunu teica Dobeles novada domes priekšsēdētāja vietnieks Guntis Safranovičs, kā arī projekta autori, būvnieki un uzraugi dalījās savos iespaidos par darbiem un sadarbību ar pašvaldību.

Pirmais ceļš tika atklāts Jaunbērzē: Druvas - Saulstari 36 c posms, kas tika pārbūvēts 430 metru garumā. Ceļa darbi kopā izmaksāja 149 tūkstošus eiro, no tiem 86 tūkstošus sedza SIA "Latvi Dan Agro", pārējo - Dobeles novada pašvaldība.

Savukārt Noliktavas ielas posms Dobelē tika sakārtots 110 metru garumā. Tas pašvaldībai izmaksāja 58 tūkstošus eiro. Šī posma sakārtošana nozīmēja ne tikai bruģa ieklāšanu, bet arī drošības uzlabošanu kājāmgājējiem, jo īpaši Uzvaras ielas 10b mājas iedzīvotājiem, kuru ēkas priekšā ir izbūvēts trotuārs un izveidoti "guļošie policisti".

Ceļa un ielas būvniecības darbus veica SIA "Ceļu būvniecības sabiedrība "Igate", projektu autore ir SIA "Rūķis AG" darbiniece Liāna Pocevičus. SIA "RS Būvnieks" būvuzraugs Raivo Soks pieskatīja, lai darbi noritētu raiti un kārtīgi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)