Banner 980x90

Dobeles sporta skolai jauns inventārs

Dobele.lv
Dobele.lv

Jauno mācību gadu uzsākot, Izglītības un zinātnes ministrija piešķīra Dobeles pašvaldībai 1225,00 eiro lielu summu sporta inventāra iegādei.

Dobeles pašvaldībai piešķirtie 1225.00 eiro tika izmantoti sporta inventāra iegādei, cenšoties nodrošināt visas sporta skolas nodaļas, lai varētu kvalitatīvāk veikt izglītojamo vispārējo fizisko sagatavošanu.

Pilsētas informācijas portāls Dobele24.lv noskaidroja Dobeles novada pašvaldībā, ka inventāra klāsts papildināts ar dažāda veida barjerām, pildbumbām, lecamauklām, konusiem, treniņu trepītēm un bumbām.

Handbola nodaļa ir vislielākā, tāpēc piešķirtie līdzekļi lieti noder mazajiem handbolistiem, kuriem tagad ir daudz jaunu bumbu. Svarcēlāji priecājās par jauno trenniņu un sacensību ekipējumu, savukārt peldētāji ir apgādāti ar dažādām peldēšanas palīgierīcēm.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)