Banner 980x90

ETP grupas Latvijas padomnieks Salmgriezis saņems Auces novada pašvaldības augstāko apbalvojumu

Jelgava, 31.okt., LETA. 18.novembrī plkst.15 Auces novada kultūras centrā notiks valsts proklamēšanas 99.gadadienai veltītais koncerts, kurā tiks sveikti pašvaldības apbalvojumu saņēmēji, tostarp Eiropas Tautas partijas grupas Latvijas preses un komunikācijas padomnieks Ģirts Salmgriezis, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Augstākais pašvaldības apbalvojums - Goda diploms - Salmgriezim tiks piešķirts par novada vārda popularizēšanu Eiropas Savienībā.

Savukārt Auces vidusskolas direktorei Indrai Špelai apbalvojumu nolemts iešķirts par izciliem sasniegumiem izglītībā un nesavtīgu ieguldījumu mācību priekšmetu olimpiāžu dalībnieku sagatavošanā.

Goda diploms par izciliem sasniegumiem sportā un novada vārda popularizēšanu tiks pasniegts arī motosportistam Edgaram Siliņam.

Tāpat domes deputāti lēmuši par piecu Atzinības rakstu piešķiršanu.

Apbalvojums tiks pasniegts Bēnes vidusskolas direktora vietniekam saimnieciskajos jautājumos Dainim Kuļijevam par pašaizliedzīgu un izcilu sava darba pienākumu pildīšanu vairāk, nekā prasa pienākums, savukārt mūzikas skolotāja Anita Dūma to saņems par ilggadēju un nesavtīgu ieguldījumu muzikālajā izglītībā un jaunās paaudzes audzināšanā.

Auces vidusskolas skolotāja Aina Laveiķe apbalvojumam virzīta par nesavtīgu ieguldījumu labdarībā, bet viņas kolēģe Linda Vežuka - par nesavtīgu ieguldījumu novada jauniešu kultūrizglītības un pašizaugsmes veicināšanā un novada kultūras vērtību saglabāšanā.

Atzinības raksts tiks pasniegts arī Vītiņu pensionāru biedrības "Mežābele" vadītājai Zandai Košinskai par nozīmīgu ieguldījumu senioru sabiedriskās dzīves organizēšanā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)