Banner 980x90

Foto: komisija apmeklējusi Tērvetes novada sakoptākās sētas

Tērvetes novada pašvaldības, Attīstības nodaļas, Tērvetes kultūras nams un Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra pārstāvji apmeklējuši Tērvetes novada īpašumus, kas pretendē uz uzvaru konkursā "Tērvetes novada sakoptākā sēta 2014", novada pašvaldībā uzzināja pilsētas informācijas portāls Dobele24.lv.

Jāatgādina, ka objektu pieteikšana notika no 10.maija līdz 10.jūnijam, vērtēšana – no 10.jūnija līdz 30.jūnijam.

Konkursā tiek izdalītas lauku sētas-viensētas, kas atrodas ārpus apdzīvotām vietām, ģimenes mājas apdzīvotās vietās, daudzdzīvokļu mājas ar vairāk nekā trim dzīvokļiem, kā arī komersantu un uzņēmumu teritorijas - veikalu un citu pakalpojumu sniegšanas vietas un uzņēmumu teritorijas.

Uzvarētāju apbalvošana notiks svinīgajā pasākumā Tērvetes novada svētkos 19.jūlijā.

Apskatot katru objektu, konkursa komisija vērtēja mājas apkārtnes sakoptību un labiekārtošanu, ēku vizuālo stāvokli, nosaukuma, izkārtnes, logo izvietojumu un ārējo noformējumu, dekoratīvo augu un puķu stādījumu stāvokli, individualitāti, radošo izdomu teritorijas labiekārtošanā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)