Banner 980x90

Hokeja komanda "Zemgale"piesaistījusi jaunu fārmklubu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Otrdien, 22.septembrī, Latvijas hokeja virslīgas komanda "Zemgale"/LLU sev kā fārmklubu piesaistījusi pirmās līgas vienību "Valmiera", vēsta informācija Vidzemes pilsētas kluba mājaslapā.

"Valmieras" komanda pildīs līdzīgas funkcijas kā fārmklubs, taču sadarbība būs vienvirziena. No virslīgas komandas uz "Valmieru" var tikt nosūtīti divi jaunie hokejisti - vārtsargs Toms Nuka un uzbrucējs Iļja Cetvertaks, kuri attiecīgi dzimuši 1996. un 1997.gadā. Šo jauno spēlētāju kustība uz pirmo līgu ir bez ierobežojumiem, vienībai apstiprināja "Zemgale"/LLU galvenais treneris Aigars Cipruss.

Tāpat arī citi spēlētāji varētu pievienoties "Valmieras" komandai, taču tad hokejists varētu atgriezties virslīgas klubā tikai pēc 21 dienas.

Zīmīgi, ka "Zemgale"/LLU vienību šosezon pārstāv divi "Valmieras" audzēkņi - Toms Konrāds un Sandis Zolmanis, kurš pie tam ar sešiem iekrātiem punktiem četros mačos ir komandas rezultatīvākais hokejists.

Latvijas virslīgas kopvērtējuma galvgalī ir "Mogo", kas četrās spēlēs guvusi maksimālos 12 punktus, bet "Zemgale"/LLU kontā ir četri punkti četrās spēlēs, kas dod piekto vietu.

Kā šīs sezonas mērķi Latvijas čempiona titulu izvirzījusi tikai iepriekšējās sezonas uzvarētāja "Mogo", kā arī ceturtās vietas īpašniece "Zemgale"/LLU.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)