Banner 980x90

Iereibis ātruma pārkāpējs Dobeles novadā policistiem piedāvā 500 eiro kukuli

Jelgava, 15.febr., LETA. Šonakt Dobeles novadā aizturēts iereibis autovadītājs-ātruma pārkāpējs, kurš policijas darbiniekiem turklāt piedāvāja 500 eiro kukuli, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Ap plkst.2 Dobeles novada Kaķeniekos, uz šosejas Rīga-Liepāja, apturēta 1984.gadā dzimušā vadītā automašīna "Audi A8", kas vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 50 kilometri stundā (km/h), pārvietojās ar 97 km/h. Apturot automašīnu, konstatēts, ka vīrietis pie stūres sēdies, būdams teju divu promiļu reibumā.

Izvairoties no soda, autovadītājs mēģināja piekuļot policijas darbiniekus, piedāvājot 500 eiro, par ko policija sāka kriminālprocesu.

Šogad Zemgalē aizturēti jau pieci autovadītāji-kukuļdevēji.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)