Banner 980x90

Izvērtēs autovadītāja iesaistīšanos Dobeles novadā notikušajā policijas pakaļdzīšanās operācijā

Jelgava, 19.dec., LETA. Valsts policijā (VP) sākta resoriskā pārbaude par gadījumu, kad kāds "BMW" vadītājs iesaistījās likumsargu operācijā, dzenoties pakaļ iereibušam autovadītājam, aģentūru LETA informēja VP Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Novembra beigās policijas darbinieki sākuši pakaļdzīšanos kādam autovadītājam Dobeles novadā, kurš, saskaņā ar likumsargu rīcībā esošu informāciju, pie "Volkswagen Passat" stūres bija sēdies, būdams alkohola reibumā, turklāt bez autovadītāja apliecības. Pakaļdzīšanās operācijā iesaistījās arī kāda "BMW" automašīna, taranējot "Volkswagen" un neļaujot tai turpināt ceļu.

Sietniece skaidroja, ka iereibušais ir aizturēts, pret viņu ir sākts kriminālprocess, taču sākta arī resoriskā pārbaude, lai izvērtētu abu iesaistīto autovadītāju rīcību uz ceļa. VP uzsver, ka "BMW" vadītāja rīcība, iesaistoties policijas darbā, varēja radīt bīstamas situācijas uz ceļa, apdraudot gan pašu, gan apkārtējos. Policija pašlaik izmeklē notikušo, skaidrojot arī "BMW" vadītāja rīcības iemeslus.

Tāpat policijā sākta dienesta pārbaude par pakaļdzīšanās video nonākšanu publiskajā vidē, jo notikušo fiksējusi VP automašīnas videokamera.

VP pārstāve uzsvēra, ka policisti, novēršot likumpārkāpumu, rīkojušies atbilstoši noteikumiem un korekti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)