Banner 980x90

Jaunbērzes traģēdijas lietā policija vēl gaida ekspertīžu rezultātus

Ilustratīvs foto/ Foto: Dobele24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Dobele24.lv
Valsts policija vēl nav saņēmusi ekspertīžu rezultātus, lai varētu plašāk komentēt jūlija beigās zemnieku saimniecībā "Makleri" Dobeles novada Jaunbērzes pagastā notikušo traģēdiju, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece.

Viņa skaidroja, ka pašlaik nevar prognozēt, kad būs zināmi dažādu ekspertu slēdzieni. Tāpat Sietniece solīja informēt, kad lietā būs kādi jaunumi.

Kā ziņots, 22.jūlijā Jaunbērzes pagasta zemnieku saimniecībā remontdarbu laikā no tvertnes noplūduši indīgi izgarojumi, kā rezultātā gājuši bojā četri cilvēki, bet vēl trīs cietušie nogādāti slimnīcā.

Negadījums noticis kūtsmēslu-šķidrmēslu pārsūknēšanas vada avārijas dēļ.

Kā pastāstīja Valsts vides dienesta Jelgavas reģionālās vides pārvaldes direktora vietniece Jolanta Ližus, avārijas rezultātā noplūduši kūtsmēsli, kas nelielā apjomā izplūduši arī piegulošajā teritorijā.

Vides inspektors no notikuma vietas ziņojis, ka avārijā vainojams pārsūknēšanas vada pretvārsts.

Nelaime notikusi zemnieku saimniecībā "Makleri", kurai šā gada 30.maijā Dobeles tiesā pieteikta maksātnespēja.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)