Banner 980x90

Jūlija beigās Aucē norisināsies novada svētki un pūtēju orķestru festivāls

Rīga, 17.jūl., LETA. Jūlija pēdējā nedēļā, no 25.jūlija līdz 27.jūlijam, Aucē norisināsies novada svētki un Gunāra Ordelovska starptautiskais pūtēju orķestru festivāls, aģentūru LETA informēja novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Gita Šēfere-Šteinberga.

Svētku atklāšanas ceremonija notiks piektdien, 26.jūlijā, kad pirms svētku atklāšanas būs skatāmi priekšnesumi ārvalstu vieskolektīvu izpildījumā novada pagastos. Bet svētku atklāšana un konkursa "Sakopts un zaļojošs novads" laureātu apbalvošana notiks kopā ar pūtēju orķestri "Auce".

Pēc svētku atklāšanas paredzēta postfolkloras grupas "Rikši" un Liepājas aktrišu kopas "Atštaukas" uzstāšanās, Jāņa Lemeža, Ata Auzāna un grupu koncerts, kā arī Uguns teātra šovs. Vakarā notiks zaļumballe ar grupu "Mākoņstūmēji".

Sestdien no plkst.9 notiks tirgošanās 1.Maija ielā un Ausmas ielā. Bērniem tiks piedāvāti mobilās virvju trases "Turies!" pārbaudījumi, kā arī izklaides atrakcijās Aspazijas laukumā. Būs arī "Greentrials Bike Tour" velo šovs.

Pirms pūtēju orķestru kopkoncerta un laureātu apbalvošanas svētku apmeklētājiem būs iespēja vērot svētku gājienu, kam šogad dots moto "Līksmīt mana, lustīt mana!", kā arī vērot novada amatiermākslas kolektīvu un viesu deju kolektīvu koncertu.

Par Ordelovska starptautiskā pūtēju orķestru festivāla laureāta titulu šogad cīnīsies seši kolektīvi - pūtēju orķestri "Madona", "Madliena", "Tukums", "Liepāja" un pūtēju orķestris no Lietuvas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)