Banner 980x90

Jūlija beigās notiks Auces novada svētki un pūtēju orķestru festivāls

Ilustratīvs foto/ Foto: Dobele24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Dobele24.lv
No 28. līdz 30.jūlijam Auces novadā tiks svinēti novada svētki un Gunāra Ordelovska XXI Starptautiskais pūtēju orķestru festivāls, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Svētku pasākumi sāksies 28.jūlijā plkst.19, kad vienlaikus Ukru, Vītiņu un Īles estrādēs, kā arī Lielauces Tautas namā notiks dažādi koncerti. Savukārt plkst.22 Vecauces pils parkā sāksies pūšaminstrumentu kvarteta "Show Bass" nakts koncerts, bet stundu vēlāk Vecauces evaņģēliski luteriskajā baznīcā paredzēts ērģeļu koncerts.

Oficiālā svētku atklāšana notiks 29.jūlijā plkst.21 Auces estrādē, kur notiks arī konkursa "Sakopts un zaļojošs novads" laureātu apbalvošana. Šajā dienā notiks pasākumi arī Bēnes estrādē un Auces vidusskolā, bet plkst.22.15 Auces estrādē sāksies grupas "Opus pro" 30 gadu jubilejas koncerts, pēc kura notiks zaļumballe grupas "Lauku muzikanti" pavadībā.

30.jūlijā Maija ielā Aucē notiks lielā svētku andele, plkst.10 Auces novada Kultūras centrā varēs baudīt pūtēju orķestru konkursu.

Vēl līdz 20.jūlijam interesenti aicināti pieteikties svētku gājienam "Nav dūmu bez uguns", kas tradicionāli notiks 30.jūlijā plkst.17 no stacijas līdz Kultūras centram. Gājiena kulminācijā - atraktīvāko, interesantāko, atbilstoši gājiena tēmai noformēto dalībnieku un kolektīvu apbalvošana. Pieteikšanās pa tālruni 26133692 vai e-pastu "lieknina@inbox.lv".

30.jūlijā daudzviet Aucē notiks arī citi pasākumi - sporta sacensības, koncerti, radošās aktivitātes. Visa pasākuma programma pieejama Auces novada pašvaldības mājaslapā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)