Banner 980x90

Kā izvēlēties kāzu ielūgumus?

Foto: Oskana Solnceva / Ligavam.lv
Foto: Oskana Solnceva / Ligavam.lv
Kāzu ielūgums ir laulību svinību vizītkarte, jo, to saņemot, viesiem rodas pirmais priekšstats, kādi būs gaidāmie jaunā pāra svētki. Kāzu ielūguma dizains var būt lakonisks un atturīgs, tas var būt svinīgi grezns vai jauneklīgi rotaļīgās noskaņās veidots. Ieskaties un atrodi savai gaumei un laulību dienai atbilstošāko kāzu ielūgumu!

Allaž var rīkoties pārdomāti un konstruktīvi vai, gluži pretēji, emocionāli un paļaujoties mirkļa izjūtām. Arī kāzu ielūgumus var izvēlēties, tos pieskaņojot tērpiem, kāzu auto, svinību vietai un telpu noformējumam. Taču varat paļauties arī mirkļa izjūtām – izvēlēties kāzu ielūgumus, kas tajā brīdī ir iepatikušies visvairāk. Galvenais, lai izvēlētie kāzu ielūgumi patiesi patīk un sniedz prieku jaunajam pārim!

Foto: Cimpa Rimpa / Ligavam.lvFoto: Cimpa Rimpa / Ligavam.lv


"Cimpa Rimpa" radītie kāzu ielūgumi ir kļuvuši īpaši populāri pēdējo divu, triju gadu laikā. Šāda veida ielūgumi tiek darināti no kvalitatīva finiera, bet zīmējums tiek iestrādāts ar lāzera stariem. Papildus iespējami uzgleznoti dekorējumi. Tāpat kā citviet, arī Cimpa Rimpa jaunajam pārim kāzu ielūgumu iespējams izstrādāt kopā ar dizaineri. 

Kam patiks "Cimpa Rimpa" kāzu ielūgumi? Ja gatavojaties atraktīvām, aktīvām kāzām un lielam skaitam jauniešu viesu vidū, iespējams, jums patiks šie modernie koka ielūgumi. 

Foto: Ideju Dizains / Ligavam.lvFoto: Ideju Dizains / Ligavam.lv
Svinīgi un romantiski, taču tajā pašā laikā gaisīgi viegli izskatās "Ideju Dizaina" radītie ielūgumi. Šeit tiek izmantots plašs materiālu klāsts, ieskaitot mežģīnes, lentītes, lāzera griešanu un dažādu veidu druku. Mežģīnes, rozes, magones, rudzupuķes, pērlītes, lentītes, latvju raksti – tā ir tikai daļa no "Ideju Dizaina" radīto ielūgumu tematikas. 

Kam patiks "Ideju Dizaina" radītie kāzu ielūgumi? Ja vēlaties svinīgākus ielūgumus, kuros izmantoti tradicionālie kāzu materiāli, izvēlieties "Ideju Dizaina" darbus. Kopā ar meistariem jūs varēsiet izvēlēties toņus, stilistiku un izmantotos materiālus, kā arī iekļauties ieplānotajās izmaksās. 

Foto: Anna Kande / Ligavam.lvFoto: Anna Kande / Ligavam.lv
Annas Kandes piedāvātie kāzu tipogrāfijas darbi atšķiras ar dizaina  lakonismu. Kā uzsver dizainere, viņas darbu pamatā ir dizains, tam piemērots papīrs un augstākās kvalitātes drukas darbs. Kā savā portfolio atzīst autore, kāzu ielūgumos viņa ietver pāra gaumi un emocijas, gaidot savu laulību dienu. 

Kam patiks Annas Kandes radītie kāzu ielūgumi? Iespējams, ka šie darbi patiks dizaina lietpratējiem. Romantiķus iedvesmos akvareļu gleznām līdzīgie ielūgumi, kas izskatās koši un atšķirīgi. 

Foto: Oskana Solnceva / Ligavam.lvFoto: Oskana Solnceva / Ligavam.lv
Foto: Oskana Solnceva / Ligavam.lvFoto: Oskana Solnceva / Ligavam.lv
Dizaineres Oskanas Solncevas radītie kāzu ielūgumi nereti ir piesātinātās krāsās – tumši zaļi, bordo, dažādu toņu pelēkās nokrāsās. Kompozīcijā ar atbilstošām aploksnēm un auduma lentēm šie kāzu ielūgumi izskatās eleganti un svinīgi, koši.

Kam patiks Oksanas Solncevas radītie kāzu ielūgumi? Ļoti iespējams, pāriem, kuri vēlas košas un greznas kāzas.

Foto: Pioro / Ligavam.lvFoto: Pioro / Ligavam.lv
Foto: Pioro / Ligavam.lvFoto: Pioro / Ligavam.lv
"Pioro" kāzu ielūgumi patiks tiem pāriem, kas novērtē rūpīgu roku darbu. "Pioro" meistaru portfolio ir dažādu toņu kāzu ielūgumi un galda kartes, kurus apvieno smalkas lentītes, pavisam sīkas pērlītes un ar lāzeru griezti, mežģīnēm līdzīgi papīra dekorējumi. "Pioro" var izvēlēties gan tad, ja vēlaties krāsainu un košu, gan arī tad, ja lauku ainavai atbilstošu country stila ielūgumu dizainu. 

Ja gatavojies kāzu dienai, ieskaties portālā Ligavam.lv!
Tuvojoties laulību dienai, aktuāla ir ne tikai kāzu ielūgumu izvēle. Jums būs nepieciešama kāzu svinību vieta, mūsdienīgs telpu iekārtojums un maltītes, visticamāk, ka arī vakara vadītājs un kāzu organizators. Tāpat portālā atrodami kāzu tērpi, saderināšanās un laulību gredzeni, kā arī viss cits nepieciešamais. 

Kāzu portāls Ligavam.lv ir ieguvis daudzu lasītāju atzinību, jo tajā var uzzināt par aktuālāko kāzu nozarē pasaulē, kā arī iegūt visu vajadzīgo informāciju par nozares lietpratējiem Latvijā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)