Banner 980x90

Kaķenieku kultūras un sporta centra atjaunošanā ieguldīti 85 000 eiro

Jelgava, 8.sept., LETA. Septembra sākumā ir noslēgusies Kaķenieku kultūras un sporta centra ēkas atjaunošana, kas izmaksāja 85 427 eiro, aģentūra LETA uzzināja Dobeles novada pašvaldībā.

Kultūras un sporta centra ēkā ir veikta jumta režģojuma vienkāršotā atjaunošana un jumta seguma nomaiņa, tāpat ir nomainīti 50 logi un 11 durvis. Būvdarbus veica SIA "Būvfirma Vītols".

Projekts ar Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) atbalstu īstenots, lai nodrošinātu kultūras, veselības, sociālo, izglītības un citu kvalitatīvai dzīvei nepieciešamo pakalpojumu pieejamību, kvalitāti un sasniedzamību, lai celtu vietas potenciālu un pievilcību Dobeles novada Annenieku pagasta iedzīvotājiem.

Kopējās projekta izmaksas bija 85 427 eiro, no kuriem ELFLA finansējums ir 45 000 eiro, bet pašvaldības līdzekļi - 40 427 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)