Banner 980x90

Likvidēs Krimūnu sākumskolu, tās vietā izveidojot bērnudārzu

Jelgava, 19.marts, LETA. Līdz 31.jūlijam tiks likvidēta Krimūnu sākumskola un 1.augustā tās vietā darbu sāks pirmsskolas izglītības iestāde "Ābolītis", lēmuši Dobeles novada domes deputāti.

Pašlaik sākumskolās posmā Krimūnās mācās 26 bērni, bet pirmsskolas izglītības audzēkņu skaits ir 41. Pārrunājot situāciju ar iestādes darbiniekiem un vecākiem, skolu nolemts likvidēt, attīstot jaunu bērnudārzu.

Novada Izglītības pārvaldes vadītāja Maruta Vaļko deputātus domes sēdē informēja, ka skolas vadība aptaujās audzēkņu vecākus par turpmākās izglītības iestādes izvēli pēc Krimūnu skolas slēgšanas, rosinot atbalstīt novada skolas.

Domes sēdes protokols liecina, ka deputāts Kaspars Ļaksa (V) Izglītības pārvaldei pārmetis, ka tā nav darījusi visu, lai skola varētu pastāvēt. Viņaprāt, darbs šajā jautājumā bija jāsāk jau pirms diviem gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)