Banner 980x90

Mazo dobelnieku aktivitātes Eiropas sporta nedēļās

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Eiropas Sporta nedēļa ir jauna Eiropas Komisijas iniciatīva, lai rosinātu sportu un fiziskās aktivitātes Eiropā, kurā piedalījās arī bērnudārza "Pīlādzīša" sportiskā saime.

 Atsaucoties Auces novada sporta organizatores Sintijas Liekniņas uzaicinājumam, "Pīlādzīša" sportiskā saime – 5-6 gadīgie audzēkņi kopā ar skolotājām Janu Bluķi, Žeņu Gristiņu, Ingu Šauli un skolotāju palīdzēm Inesi Benežu, Svetlanu Janausku iesaistījas Eiropas sporta nedēļā, uzzināja pilsētas informācijas portāls Dobele24.lv Auces novada pašvaldībā.

 "Pīlādzīša" sportiskā saime devās pārgājienā pa Auci. Pirmā pietura bija pie Saules pulksteņa, pie kura notika fotografēšanās. Nākamā pietura ir Vecauces parks, lai aplūkotu dažādus kokus – valriekstu, egli un ozolu.

Notika dažādu stafešu veikšana komandās – nesot smilšu maisiņu uz galvas, veikli pārvietojoties ar rinķiem, braukšana ar kartona kasti.

Pēc aktīvas sportošanas Vecauces pils pagalmā bērni mielojās ar sulu, augļiem un cepumiem.

Kā apliecinājumu par piedalīšanos pasākumā katrs dalībnieks saņēma aproci un krāsainu apliecību, kas liecināja par katra bērna aktivitātēm Eiropas sporta nedēļās.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)