Banner 980x90

No Tērvetes līdz Lietuvas robežai satiksme astoņos posmos tiek regulēta ar luksoforiem

Rīga, 8.jūl., LETA. Uz valsts autoceļiem turpinās būvdarbi, tāpēc autovadītājiem jārēķinās ar papildu laiku, kas jāpavada ceļā, un viens no ilgāk šķērsojamajiem posmiem ir uz no Tērvetes līdz Lietuvas robežai, aģentūra LETA uzzināja VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Braucot no Tērvetes līdz Lietuvas robežai pa ceļu P95 satiksme ar luksoforiem tiek regulēta astoņos posmos. Tāpēc, lai šo posmu šķērsotu, ir nepieciešama gandrīz stunda.

Uz autoceļa Rīga-Ērgļi (P4) pirms Ērgļiem ir trīs luksoforu posmi. Satiksme tiek organizēta ar ceļa zīmēm un vadstatņiem. Līdz ar to šī posma izbraukšanai ir jāparedz vismaz 20 minūtes.

LVC atgādina, ka būvdarbu vietās svarīgi ievērot satiksmes organizāciju, pagaidu luksoforu signālus un satiksmes regulētāju norādes, lai satiksme caur būvobjektiem noritētu raiti un nerastos sastrēgumi. Neievērojot satiksmes ierobežojumus, var izraisīt pamatīgus sastrēgumus un apgrūtināt braukšanu sev un citiem satiksmes dalībniekiem.

Informācija par visiem remontējamajiem valsts ceļu posmiem ir atrodama LVC interneta mājaslapā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)