Banner 980x90

Norisināsies "Dobeles novada skeitborda kauss 2015"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Sestdien, 19.septembrī, plkst.12.00 Dobeles skeitparkā Dārza ielā 1, norisināsies skeitborda sacensības "Dobeles novada skeitborda kauss 2015". Interesenti sacensībās varēs piedalīties divās vecuma grupās, sākot no 12 gadiem.

Sacensību mērķis, pirmkārt, ir vietējiem sportistiem dot iespēju parādīt savas prasmes un mēroties spēkiem profesionālā līmenī. Otrkārt – ieviest sacensības kā ikgadēju tradīciju Dobeles novadā pilsētas informācijas portāls Dobele24. noskaidroja izdevumā Dobeles ziņas.

Klāvs Krūmiņš, viens no sacensību rīkotājiem, stāsta, ka, viņaprāt, Dobeles skeitparks ir konkurētspējīgs ar citiem Latvijas skeitparkiem, varbūt pat viens no labākajiem Latvijā. Tā kā skeitparka atklāšana, pēc Klāva domām, netika pienācīgi atzīmēta, "Dobeles novada skeitborda kauss"būs īstā vieta, kur to nosvinēt.

Sacensību rīkotāji sola, ka atmosfra pasākumā būs nepiespiesta, un interesanti būs kā dalībniekiem tā skatītājiem. Sacensību laikā tiks noteikti labākie "Freestyle" braucēji, augstākā "Ollie" īpašnieks un "Best trick" izpildītājs. Skatītāji secumāavu veiklību varēs pierādīt šķēršļu joslā.

Dalībnieku reģistrācija no plkst.11.00 – 12.00. Sacensības norisināsies vecuma grupās: 12 -16 gadu vecumā un sākot no 17 gadiem. vecākā vecuma grupa. Dalībniekiem līdz 18 gadu vecumam brauciena laikā obligāti jābūt ķiverei. Dalība un ieeja pasākumā bezmaksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)