Banner 980x90

Par cilvēka saduršanu Dobeles novadā apcietināts vīrietis

Rīga, 26.aug., LETA. Par vīrieša saduršanu, nodarot smagus miesasbojājumus, Dobeles novadā apcietināts kāds vīrietis, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Ieva Sietniece.

Noziegums izdarīts kādā dzīvoklī Naudītes pagastā, kad sadzīviska strīda laikā sadurts dzīvokļa saimnieks, 1943.gadā dzimušais. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Sākot izmeklēšanu lietā, tajā pašā dienā aizturēts aizdomās turētā persona, 1957.gadā dzimušais, kurš nogādāts īslaicīgā aizturēšanas vietā. Vēlāk tiesa vīrietim piemērojusi drošības līdzekli - apcietinājumu.

Par smaga miesas bojājuma tīšu nodarīšanu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz septiņiem gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)