Banner 980x90

Pasaules pārtikas diena arī Dobelē

Pasaules pārtikas diena ir starptautisks notikums, kas tiek organizēts ar mērķi paaugstināt sabiedrības izpratni par pārtikas problēmām un badu. Šajā dienā cilvēki tiek īpaši aicināti palīdzēt tiem, kuriem klājas grūti un, kuri cieš badu.

Latvijas Sarkanā Krusta (LSK) Dobeles komiteja kopā ar Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatnes (LSKJ) Dobeles nodaļu katru gadu aktīvi iesaistās ziedojumu vākšanā, lai palīdzētu Dobeles zupas virtuvei "Labā vēsts". Šogad dažādu iemeslu dēļ ziedojumu vākšana norisinājās tikai dažas dienas.

"Šodien uz zupas virtuvi "Labā vēsts" dosimies ar pašu sarūpētām dāvanām, ko nu katrs esam sagādājis – dažādi labumi no krājumiem mūsu pagrabos, saimniecības līdzekļi un citas virtuvē noderīgas lietas", tā Sarmīte Lucaus, LSK Dobeles komitejas izpilddirektore.

Kopumā septiņiem cilvēkiem sanākot, ieradāmies zupas virtuvē "Labā vēsts", kur mūs mīļi, ar siltu tēju un cepumiem sagaidīja virtuves pavārīte. Viņa mūs iepazīstināja ar zupas virtuves jaunumiem, savukārt mēs, LSK brīvprātīgie pastāstījām par saviem paveiktajiem darbiem, kā arī pārrunājām dažādas problēmas. Kā stāsta LSKJ jaunieši, tā bija lieliska diena, jo kārtējo reizi mēs paveicām kaut ko labu. Mēs palīdzējām!  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)