Banner 980x90

Piemiņas pasākumā Dobelē atskaņos barikāžu laika radio ierakstus

Jelgava, 10.janv., LETA. 20.janvārī Dobeles Tirgus laukumā, pieminot 1991.gada notikumus, tiks atskaņoti barikāžu laika radio ieraksti, aģentūru LETA informēja Dobeles kultūras nama kultūras darba menedžere Sandra Ķiņķere.

No plkst.11 laukumā notiks Dobeles zemessardzes 51.kājnieku bataljona kaujas tehnikas demonstrācija, 1991.gada barikāžu muzeja barikāžu laika radio ierakstu atskaņošana un Dobeles Novadpētniecības muzeja barikāžu laika fotogrāfiju izstāde.

Plkst.12 paredzēta atceres ugunskuru aizdegšana, atmiņu stāsti un dziesmas kopā ar aktieri, dziesminieku un barikāžu piemiņas zīmes saņēmēju Juri Hiršu. Lauku virtuvē Dobeles 51.zemessardzes kājnieku bataljons gādās par karstu tēju, bet Dobeles kultūras nams par uzkodām.

Tāpat plkst.12 atceres ugunskuri tiks aizdegti Annenieku pagastā Kaķenieku parkā, Jaunbērzes pagastā aiz kultūras nama, Naudītes pagastā pie pamatskolas ēkas.

Dobeles pagasta Lejasstrazdu bibliotēkā visu janvāri apskatāma grāmatu izstāde "Barikāžu laiks".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)