Banner 980x90

Presto Autoskola ienāk Dobelē

Presto Autoskolas piedāvājums ir nepārspēts konkurentu vidū un pārspēj jebkuru autoskolu ar servisu un mūsdienīgu pieeju pakalpojumu sniegšanā.

Grūtā izvēle plašajā tirgū – kā to veikt?
Spējot nodrošināt plašu pieejamību lielai Latvijas iedzīvotāju daļai, Presto ir vērusi durvis vaļā jau 47 filiālēs 24 Latvijas pilsētās. Latvijā vēl neviena autoskola nav spējusi nodrošināt tik lielu filiāļu tīklu kā Presto Autoskola, un šis skaits turpina augt. Jaunākā no Presto filiālēm ir autoskola Dobelē. Kursantiem tas ir lielisks laika un finanšu ieguldījums, netērējot papildus līdzekļus nokļūšanai līdz tuvākajai filiālei. 

Teju ikvienā Presto filiālē ir padomāts par labiem mācību apstākļiem, lai garās teorijas stundas varētu pavadīt pēc iespējas produktīvāk. Visas filiāles ir nodrošinātas ar pienācīgi labu apgaismojumu, un vairumā no filiālēm ir bezmaksas ūdens un kvalitatīvs, tomēr ekonomisks kafijas automāts, kas palīdz noturēt fokusu uz zināšanu iegūšanu. 

Domājot par kursantu ērtībām
Izvēloties un pieņemot lēmumu par autoskolas izvēli, pierasts, ka nākas apmeklēt biroja telpas līguma slēgšanai. Tomēr Presto jau gadiem piedāvā slēgt līgumu online režīmā un izvēlēties mācību vietu, neizejot no mājām. Piedevām līguma paraugs ir izvietots mājaslapā, kas šo procesu padara par uzticamu un caurspīdīgu. Ļaujot iepazīties ar noteikumiem vēl pirms līguma parakstīšanas, Presto ir vienīgā autoskola, kas piedāvā šādu opciju, darot zināmas visas izmaksas, un neveido liekas sankcijas peļņas gūšanai. 

Iespēja veikt jebkuru darbību attālināti ļauj klientam ieekonomēt laiku un arī ceļa izdevumus, kas rastos, dodoties uz tuvāko filiāli un noskaidrojot interesējošos jautājumus. Tāpat arī jebkura izvēle un pakalpojums ir apmaksājams Presto mājaslapā. 

Plašākais medicīnisko komisiju operators Rīgā
Presto Autoskola piedāvā plašāko medicīnisko komisijas tīklu visā Rīgā. Jau laikus izvēloties sev ērtāko medicīnas iestādi, ir iespējams veikt priekšapmaksu par pakalpojumu. Lielisks veids, kā mazliet ietaupīt finanses un izvairīties no mūžīgajām rindām pie kases. Pakalpojuma cena arī ir izdevīgāka, iegādājoties caur Presto, turklāt ne tikai jau esošiem Presto klientiem, bet ikvienam. 

Unikāls digitāls serviss visā Eiropā
Autoskola ir spējusi nodrošināt virkni ar digitālām iespējām un pakalpojumu izpildījumu veic elektroniski. Visa lietvedība, kas sevī ietver ziņojumus, iesniegumus, pretenzijas vai jebkurus lietvedības dokumentus, tiek kārtota elektroniskā veidā. Tādā veidā ļaujot ietaupīt kursantu laiku, lai mainītu filiāli, kursa grupu vai arī iesniedzot naudas atmaksas prasījumu vai kādu pretenziju sūdzības gadījumā. 

Presto ārpus CSDD ir izveidojusi savu elektronisku teorijas nodarbību žurnālu, kur katram kursantam individuālu ir iespēja savā profilā apskatīt teorijas grafiku un nodarbību norises laiku. Lai arī noteikumi paredz 100% apmeklējumu, tomēr Presto pieļauj iespēju, ka katrs kursants vidēji kavē vismaz 1–2 reizes. Šis žurnāls ļauj katram izsekot līdzi savam nodarbību grafikam un kavēto nodarbību norezervēt un apmeklēt jebkurā citā filiālē – pat citā pilsētā. 

Autoskolas rezultāti
Pastāvīgi atrodoties autoskolu topu augšgalā, Presto ierindojas starp labākajām autoskolām un rāda lieliskus rezultātus CSDD braukšanas eksāmenos Rīgas teritorijā un arī CSDD eksāmenos teorijas rezultātos. 

Pateicoties administrācijas pozitīvajam slogam, Presto klienti sasniedz rezultātus ātrāk nekā citās autoskolās. Tas nozīmē, ka Presto kursantiem ir vislielākā iespēja par CSDD eksāmenu nemaksāt atkārtoti 43,68 EUR, jo treneri, kas ir instruktori un pasniedzēji, kā arī Presto "mamma", kas ir administrācija, dara visu iespējamo, lai tiesību iegūšanas process būtu pēc iespējas ātrāks. 

Kļūsti par pārliecinātu auto vadītāju un izvēlies Presto!

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)