Banner 980x90

Priekšrocības, ko bīdāmie vārti ar automātiku nodrošinās uzņēmuma teritorijā

Bīdāmie vārti, kas papildināti ar mūsdienīgu automātisko vēršanās sistēmu, ir viena no populārām izvēlēm, kad runa ir par teritorijas labiekārtošanu un norobežošanu. Šāda izvēle ir ērta ne tikai privātmājām, bet arī industriāliem objektiem, ražošanas un biroju ēku teritorijām. Bīdāmie vārti ar automātiku sniedz vairākas būtiskas priekšrocības un ērtības, ko novērtēs ikviens uzņēmums.

Teritorijā var iekļūt tikai piederošas personas
Uzņēmumu teritorija un tajā esošie objekti vienmēr bijis iekārojams kriminālo darboņu mērķis, tāpēc ir svarīgi nodrošināt spēcīgu pirmo drošības zonu – žogu un vārtus, kas norobežo teritoriju. Protams, ļoti svarīga ir kvalitāte. No kāda materiāla žogs un vārti izgatavoti, cik uzticami ir vārtu vēršanās un slēgšanās mehānismi. Augstas kvalitātes vārti, kas aprīkoti ar modernu un uzticamu automātiku, kalpos kā drošības siets, lai teritorijā iekļūtu tikai piederošas personas, kurām izsniegta atļauja, piemēram, kodu karte, pults vai cits kontroles mehānisms. Vārtu darbību var apvienot arī ar apsarga posteni, nodrošināt, ka vārtus ar kontroles pogu atver tikai tad, kad pārbaudīta personas un transporta piederība.

Lielāka fiziskā drošība nakts stundās
Darbs uzņēmumos notiek ne tikai diennakts gaišajās stundās. Pārvietošanās nakts stundās ir bīstamāka, it īpaši, ja jāizkāpj no transportlīdzekļa, lai vērtu vārtus manuāli. Vārtu automātika sniedz lielāku fizisko drošību, jo nav jāizkāpj no auto, lai iekļūtu teritorijā. Protams, tas sniedz arī būtisku komfortu brīžos, kad laika apstākļi nelutina – līst, snieg vai ir stiprs vējš. Brīdī, kad vadītājs izkāpj no auto un dodas atvērt vārtus, apdraudēta ir ne tikai persona, bet arī transportlīdzeklis, jo visbiežāk tā durvis tiek atstātas atvērtas, turpat atrodas atslēgas, maks, telefons. Tas ir viegls laupījums veiklam zaglim.

Iespēja optimizēt transporta plūsmu
Transporta kustība uzņēmuma teritorijā parasti ir samērā intensīva. Automātiskā vēršanās sistēma šādos gadījumos ir nevis greznība, bet gan nepieciešamība, jo nemitīgā vārtu vēršana manuāli ir gan nogurdinoša, gan laikietilpīga. Vārtu automātika, kuru var kontrolēt tikai autorizētas personas, ļauj vienlaicīgi nodrošināt gan augstu drošību, gan operatīvu transporta plūsmu. Protams, šobrīd, kad aktuāla ir epidemioloģisko nosacījumu ievērošana un kontaktēšanās ierobežošana, automātiskie vārti ir patiesi noderīgi.

Uzlabots īpašuma kopējais izskats
Īpašuma izskats ir daļa no uzņēmuma tēla. Klienti, sadarbības partneri un jebkurš garāmgājējs taču redz un novērtē īpašumu, cik tas ir sakopts, moderns, kā labiekārtota teritorija. Vārti ir viens no pirmajiem objektiem, ko pamana, tāpēc to savā ziņā var uztvert kā uzņēmuma vizītkarti. Taupīt uz vārtu kvalitāti un uzticamām drošības sistēmām noteikti nav tālredzīgi.

Iespēja maksimāli izmantot teritoriju vārtu tuvumā
Bīdāmie vārti atšķirībā no veramajiem vārtiem kustas paralēli žogam uz vienu vai otru pusi. Tā ir būtiska priekšrocība, jo nav vajadzīgs ierēķināt vārtu vēršanās zonu, kurai vienmēr jābūt brīvai un ziemas laikā ar tīrai no sniega. Bīdāmie vārti efektīvi strādā arī tad, ja vārtu priekšu klāj neliela vai vidēja sniega sega. Bīdāmie vārti ir īpaši ērti, ja teritorija ir neliela un nepieciešams efektīvi izmantot katru kvadrātmetru. Automašīna var atrasties pat 20 centimetru attālumā no bīdāmajiem vārtiem, netraucējot to darbībai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)