Banner 980x90

"Ippon" karatisti iegūst godalgotas vietas Latvijas karatē čempionātā

Svētdien, 28.februārī, Daugavpilī notika Latvijas J.K.A karatē – do čempionāts. Sacensībās piedalījas ap 150 sportistiem no 12 Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas karatē klubiem.

Dobeles karatē klubu "Ippon" pārstāvēja četri sportisti – jaunbērznieki Anastasija Bakaite un Jānis Latvers , kā arī dobelnieki Artis Berķis un Haralds Ikvilds.

Medaļas tika sadalītas 3 disciplīnās – kata (vingrinājumu kompleksi), sumo un kumite (Cīņa ar pretinieku). Karatē kluba "Ippon" sportisti piedalījās kumite un sumo disciplīnās, gan savā vecuma grupā , gan arī cīnijās ar divus gadus vecākiem sportistiem. Jaunbērznieki Anastasija Bakaite izcīnīja 1 .un 2.vietu kumite disciplīnā, bet Jānis Latvers ieguva 1.vietu sumo un 2.vietu kumite disciplīnās.

Dobelnieki Artis Berķis uzvarēja visus savus pretiniekus un ieguva 1.vietu kumite un 2.vietu sumo, bet Haraldam Ikvildam 1.un 3.vieta kumite, kā arī 2.vieta sumo. Kopumā "Ippon" sportisti ieguva 9 godalgotas vietas,klubu kopvērtējumā iegūstot 5.vietu.

Sezonas turpinājumā sportisti gatavojas piedalīties sacensībās Krievijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)