Banner 980x90

"Ippon" karatists Haralds Ikvilds kļūst par Baltijas valstu čempionu karatē

Publicitātes foto
Publicitātes foto
7.maijā Jelgavas sporta hallē notika jau 8 Baltijas valstu karatē čempionāts "8th Baltic Open",kura piedalījās ap 120 sportistiem no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.Dobeles novada karatē klubu "Ippon" pārstāvēja 2 sportisti – Haralds Ikvilds un Rainers Mozulis ,kuri piedalījās kumite (cīņa ar pretinieku) disciplīnās. 

Pirmais uz tatami (cīņu laukumu) kāpa Rainers Mozulis,kas izcīnīja divas sudraba medaļas ,bet Haralds Ikvilds cīnoties ar gadu vecākiem sportistiem ieguva trešo vietu ,bet 10 -11 gadu vecu sportistu disciplīnā Haralds izcīnīja pirmo vietu un kļuva par Baltijas valstu čempionu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)