Banner 980x90

"Kredīts365" – finanšu līdzekļi visu gadu

Foto: Freerangestock.com / Jack Moreh
Foto: Freerangestock.com / Jack Moreh
Šķiet, par kredītiem visi zina teju visu. Tas ir populārs un salīdzinoši vienkāršs finanšu pakalpojums, kur pret zināmu procentu maksājumu uz noteiktu laiku tiek aizdota kāda naudas summa, kas attiecīgi vēlāk jāatdod kopā ar nolīgto procentmaksājumu. Parasti tas ir vienkāršots process, un nauda tiek piešķirta visai īsā laikā. Bet vai jūs zināt, ar ko kredītu piedāvājumos izceļas "Kredīts365"? To var uzzināt divos veidos – vai nu skatot vietni https://www.kredits365.lv/, vai arī lasot tālāk, kur uzskaitītas septiņas lietas par "Kredīts365"!

Ar ko īpašs ir "Kredīts365"?
Kā vēsta nosaukums, tas ir pieejams 365 dienas gadā! Kredītu pieteikumi tiek izskatīti tikai aizdevēja darba laikā. Gandrīz tikpat labi kā nebaltai dienai noglabāta naudas zeķe. Vien ar to starpību, ka naudas zeķē glabātās naudas vērtība inflācijas ietekmē ar laiku mazinās, savukārt kredītu var aizņemties tieši tad, kad to ir plānots tērēt, līdz ar to naudas vērtība ir tieši tāda, kā šajā brīdī.

Kāpēc nav prātīgi glabāt naudu zeķē?
Jebkurus naudas uzkrājumus ar laiku ietekmē inflācija un patēriņa cenu kāpums. Viena vai pāris gadu laikā to ir grūti pamanīt, bet ilgākā laika posma inflācijas ietekme var būt pat ļoti jūtama. Visvienkāršāk to salīdzināt ar kādu laiku pirms 10 gadiem. Tiesa, tad Latvijā vēl lietoja latus, ne eiro, bet – ikviens noteikti atcerēsies, ka 2006. gadā 20 lati bija gana liela nauda, par ko varēja iegādāties, teiksim, pārtiku visai ģimenei teju nedēļai. 2009. gadā sabiedriskā transporta biļete Rīgā maksāja 40 santīmu jeb 0,57 €. Ja 2009. gadā jūs zeķē ielikāt 4 latus, domājot, ka 2017. gadā varēsiet vizināties 10 reizes, tad jūs gaida smaga vilšanās – sanāks vien reizes piecas, pie tam tikai tad, ja pietiks prāta iegādāties biļeti iepriekš, nevis pie vadītāja. Un, tā raugoties, sanāk, ka nav bijis vērts pagātnē sevi pārlieku ierobežot, lai ietaupītu, jo – ietaupītajam zūd vērtība. Naudas aizņemšanās ir viens no veidiem, kā cilvēki plāno savas finanses. Taču allaž ir jāpatur prātā dažas būtiskas lietas!

Kas jāpatur prātā, aizņemoties naudu?
Viss, kas ir paņemts, būs jāatdod. Tas ir loģiski un godīgi. Tas nevienu brīdi netiek slēpts, tādi ir visu kredītu nosacījumi.
Aizdevums ir jāatmaksā ar procentiem. Tas, nenoliedzami, arī ir loģiski – naudas aizdošana ir tāds pats pakalpojums kā jebkurš cits. Jūs taču maksājat frizierim, nevis vienkārši uzdāvināt viņam savus nogrieztos matus. Un jūs maksātu pavāram par pakalpojumu arī tad, ja viņš pagatavotu ēdienu no jūsu atnestiem produktiem. Ar aizdevumu ir tieši tāpat – tas ir pakalpojums, un jūs norēķināties par tā izmantošanu.
Ievērot termiņus ir labi. Tas ir labākais scenārijs – ievērot visus noteiktos termiņus un nepārkāpt līguma nosacījumus. Bet – ja tomēr rodas sarežģījumi, tos var risināt. Termiņu visbiežāk var pagarināt, bet tas arī ir maksas pakalpojums.

Rūpīgi jāpārdomā aizņēmuma mērķis. Var, protams, aizņemties naudu, lai vienu reizi pavakariņotu dārgā restorānā, bet pēc vakariņām nebūs ne naudas, ne arī ēdiena, pāri palicis būs vien parāds. Tas nekad nav tā vērts. Tādēļ naudu ieteicams aizņemties tikai tad, ja mērķis ir pamatots un naudas atdošana grūtības neradīs.

Laikus izpildītas saistības un ievēroti līguma nosacījumi palīdzēs labvēlīgi ietekmēt jūsu kredītvēsturi. Ikviens aizņēmums ietekmē jūsu kredītvēsturi, tāpēc vienmēr ir ieteicams ievērot līguma nosacījumus.

Vairāk par to, kādus naudas aizdevumus var saņemt no "Kredīts365", varat uzzināt vietnē https://www.kredits365.lv/. Atveriet un uzziniet!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)