Banner 980x90

"Tenax" pārliecinoši pārspēj handbola čempionāta līderus

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Panākumu "SynotTip" virslīgas handbola čempionāta līdervienību spēlē svētdien, 1.novembrī, izcīnīja Dobeles "Tenax" komanda, kas izbraukumā ar 36:26 (19:11) pieveica ASK/LSPA.

Vēl desmitajā minūtē rezultāts mačā bija neizšķirts 5:5, bet līdz puslaika beigām "Tenax" izvirzījās vadībā ar 19:11, otrajā spēles daļā noturot savu pārsvaru.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar desmit vārtiem bija Oskars Arājs, bet pa piecām reizēm atzīmējās Toms Lielais, Kaspars Straume un Egils Politers.

Savukārt ASK/LSPA komandā pa deviņām reizēm precīzi bija Ēriks Drobots un divkārtējais virslīgas rezultatīvākais spēlētājs Austris Tuminskis.

Pirms šī mača ASK/LSPA un "Tenax" komandas bija vienīgās, kas šajā sezonā virslīgā vēl nebija piedzīvojušas zaudējuma rūgtumu.

Iepriekš šosezon vienības bija tikušās Rīgas atklātā čempionāta grupu turnīra spēlē, kad "Tenax" svinēja panākumu ar 29:23.

"SynotTip" virslīgas kopvērtējumā līdere ar 14 punktiem septiņās spēlēs ir "Tenax" komanda, kurai ar 14 punktiem astoņās cīņās seko ASK/LSPA.

Šīm vienībām kopvērtējumā ar 11 punktiem astoņos mačos seko Rīgas "Celtnieks", bet astoņi ir "Jūrmalas Sporta" rēķinā. Sešus punktus iekrājusi "Ogre"/"Miandum", četri punkti ir "Vaiņodei", trīs punkti Ludzas "Latgols" rēķinā, bet MSĢ/LAT-98 cīnās bez punktiem.

Šosezon astoņas vīriešu komandas aizvadīs trīs apļu turnīru. MSĢ/LAT-98 komandas iegūtie tiks skaitīti kopvērtējumā, tomēr sezonas beigās tai nebūs tiesību piedalīties izslēgšanas turnīrā.

Kā zināms, Latvijas čempionāts šosezon ir ieguvis ģenerālsponsoru - sporta bāru "SynotTip".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)