Banner 980x90

Remontē Auces vidusskolu un Bēnes vidusskolu

Auces novadā patlaban turpinās remontdarbi Auces vidusskolā un Bēnes vidusskolā, taču tie būšot pabeigti līdz 1.septembrim, bet atsevišķi remontdarbi Auces vidusskolā netraucēšot skolēniem, aģentūru LETA informēja Auces novada pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta nodaļas vadītāja Valda Zvirbule.

Viņa skaidroja, ka Auces vidusskolā vēl norisinās pirmā un otrā stāva gaiteņu, vestibilu un skolēnu garderobju 2.kārtas renovācija, kā arī turpināsies skolas internāta telpu remonti. Remontdarbus īsteno par pašvaldības finansējumu 305 640 eiro apmērā.

Remontdarbi skolas telpās tiks pabeigti līdz 2015./2016.mācību gada sākumam, bet turpināsies remonti telpās, kurām ir atsevišķa ieeja, un netiks traucēta skolēnu plūsma.

Savukārt Bēnes vidusskolā vēl notiek pēdējie remontdarbi, kurus plānots pabeigt 20.augustā. Arī šie remontdarbi notiek ar pašvaldības finansējumu, kurš Bēnē ir 38 853 eiro apmērā.

Līdztekus remontdarbiem Bēnes vidusskolā plānots iegādāties mēbeles par 14 440 eiro, kā arī notiek pamatlīdzekļu un mācību līdzekļu iegāde. Patlaban tiek izstrādāts skolas apkārtnes sakārtošanas projekts, kam atvēlēti 3000 eiro, skaidroja Zvirbule.

Viņa informēja, ka visas novada mācību iestādes nokomplektētas gan ar bērniem, gan pedagogiem.

Izglītojamo prognoze Auces vidusskolā uz 1.septembri liecina, ka trīs pirmajās klasēs mācību gadu sāks 72 izglītojamie, 10.klasē - 20 izglītojamie, 12.klasē - 32 izglītojamie.

Savukārt Bēnes vidusskolā pirmajā klasē prognozēti astoņi izglītojamie, 10.klasē - 14 izglītojamie, 12.klasē - 11 izglītojamie.

Ar pedagoģisko personālu abas novada skolas ir nodrošinātas. Bēnē tiek domāts piesaistīt pedagogu interešu izglītībai, informēja Zvirbule.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)