Banner 980x90

Saeimas deputāti viesojas Tērvetes novadā

Trešdien, 26.februārī Tērvetes novada domē viesojās 11. Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētāja Aija Barča un Saeimas deputāts, Latvijas bērnu fonda priekšsēdētājs Andris Bērziņš, lai pārrunātu valdības aktualitātes, dalītos pieredzē par valsts likumu izstrādes, izskatīšanas un pieņemšanas procesiem, kā arī atbildētu uz jautājumiem, kas šobrīd ir aktuāli visā Latvijā, pilsētas informācijas portāls Dobele24.lv uzzināja Tērvetes novada pašvaldībā.

Uz tikšanos bija ieradušies novada sociālie darbinieki, bāriņtiesa, sociālās aprūpes centra "Tērvete" direktore un sociālais pedagogs, A. Brigaderes pamatskolas pārstāvji, domes deputāte Inese Deņisova un klubiņa "Kamenītes" dalībnieces.

Plašāka diskusija izvērtās runājot par veselības nodokļa ieviešanas jautājumiem, elektroenerģijas tirgus atvēršanu, tam sekojošajiem tarifiem, ārpuģimenes aprūpi un ar to saistītām problēmām.

Vissāpīgākais jautājums, kas uzrunāja arī emocionāli visus klātesošos, bija SAC "Tērvete" pārstāvju izteiktās bažas par to, kas reāli šobrīd notiek ārpusģimenes aprūpē. Tāpat tika meklētas atbildes uz jautājumu par cilvēcisko saskarsmi ne tikai ģimenē, bet sākot jau no valsts mēroga pamatnostādnēm, stratēģiskās attīstības plāniem, ekonomiskajām iespējām un tml.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)